Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Πρόσκληση για το 38ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Οι εκδόσεις Ψυχογιός και εγώ προσωπικά σας προσκαλούμε στο 38ο Φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο, στο περίπτερο του ΕΚΕΒΙ (Εθνικού Κέντρου Βιβλίου) το Σάββατο 12-9-2009 και ώρα 18.00 - 19.00.
Θα είμαι εκεί να παρουσιάσω σε παιδιά το βιβλίο μου Η Βασιλική και η νεράιδα του νερού και μέσα από δραστηριότητες να κάνω ότι μπορώ για κατανοήσουν τη χρησιμότητα, τη δύναμη και τον κύκλο του νερού.

6 σχόλια:

Νίκος Διακογιάννης είπε...

Καλώς ήρθες έστω και για λίγο πίσω στην μπλογκόσφαιρα, Γιώτα. Κάθε επιτυχία στην εκδήλωση της 12ης Σεπτεμβρίου! Και καλό μας φθινόπωρο!

Γιώτα Φώτου είπε...

Καλό φθινόπωρο και σε σένα Νίκο. Επέστρεψα μόλις την προηγουμένη εβδομάδα και βρέθηκα στο χάος να αναλογίζομαι τι μας περιμένει με το φτάρνισμα κάθε παιδιού (Ήδη άρχισαν οι επισκέψεις των γονέων στο σχολείο για να ενημερωθούν για τα μέτρα που θα λάβουμε απέναντι στη γρίππη). Εδώ θα είμαστε στο εξής να τα λέμε.

Maria Tzirita είπε...

Γιώτα μου γλυκιά, μόλις τελειώσεις σε περιμένω να σε δω, θα είμαι στο περίπτερό μας! Μεγάλη χαρά πήρα τώρα κορίτσι μου, επιτέλους θα τα πούμε και πάλι από κοντά! Θα σε περιμένω, φιλάκια!

Γιώτα Φώτου είπε...

Μαρία θα χαρώ πολύ να σε δω. Σου εύχομαι καλό φθινόπωρο.

Τέσυ Μπάιλα είπε...

Καλό φθινόπωρο, καλή σολική χρονιά!

Γιώτα Φώτου είπε...

Καλό φθινόπωρο και σε σένα Τέσυ.
Πολλά φιλιά