Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα της Γαβριέλας

Πρώτα κυκλοφόρησε "Το κόκκινο αυγό της Γαβριέλας", τώρα πήρα στα χέρια μου "Τα χριστουγεννιάτικα δώρα της Γαβριέλας" και την άνοιξη περιμένω το τρίτο με την ίδια πρωταγωνίστρια και τον τίτλο 'Οι διακοπές της Γαβριέλας"
Η χαρά μου είναι μεγάλη, όπως κάθε φορά που παίρνω στα χέρια ένα νέο μου βιβλίο. Το κοιτάζω, το ξανακοιτάζω, δεν το χορταίνω.
Κι εδώ πρέπει πρώτα να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τους ανθρώπους του εκδοτικού οίκου Ψυχογιός που με εμπιστεύτηκαν και εργάστηκαν για να κρατήσω εγώ και πολλοί μικροί αναγνώστες στα χέρια τους αυτό το βιβλίο και ιδιαίτερα την κ.Αγγέλα Σωτηρίου και τη Δομηνίκη Σάνδη αλλά και την κ. Ευδοξία Μπινοπούλου για την επιμέλεια.
Την εικονογράφηση και στα τρία βιβλία την έχει κάνει η Λιάνα Δενεζάκη η δουλειά της οποίας με ενθουσίασε από την αρχή. Θέλω από εδώ για μια ακόμα φορά να της ευχηθώ να συνεχίζει να είναι πάντα έτσι δημιουργική.
Ελπίζω ότι και το χριστουγεννιάτικο βιβλίο θα έχει την ίδια επιτυχία με το πρώτο, αφού η Γαβριέλα έχει κατακτήσει τις καρδιές χιλιάδων παιδιών. Επίσης θα στείλω φιλιά στην αληθινή Γαβριέλα, τη μικρή μου μαθήτρια, που (όπως κάποιοι από εσάς ήδη γνωρίζετε) έγινε η αιτία με την επιμονή της να γραφτούν αυτά τα βιβλία. Για όσους δεν γνωρίζουν η αληθινή Γαβριέλα μου ζήτησε με τρόπο που δεν χωρούσε αντιρρήσεις να την κάνω ηρωίδα σε ένα παραμύθι μου. Της εύχομαι όλες οι επιθυμίες της στη ζωή να εκπληρωθούν με την ίδια ευκολία.
Το βιβλίο αφορά σε μαθητές των πρώτων τάξεων του δημοτικού και έχει σα θέμα τη χαρά της προσφοράς και την καταστολή του εγωκεντρισμού.
Από το οπισθόφυλλο
Ο Άγιος Βασίλης μπερδεύτηκε! Πέρυσι έφερε στη Γαβριέλα τέσσερα γούνινα αρκουδάκια και την προηγούμενη χρονιά τέσσερις κούκλες με ξανθά μαλλιά. Φταίνε, όμως, οι μεγάλοι, που δε συνεννοούνται μεταξύ τους και του ζητούν όλοι να της φέρει το ίδιο δώρο… Έτσι φέτος η Γαβριέλα αποφάσισε να μάθει να γράφει, ώστε να στείλει μόνη της ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Τι θα του ζητήσει άραγε;
Μια διασκεδαστική χριστουγεννιάτικη ιστορία


http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=22615

http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=22614

8 σχόλια:

Μαριάνθη είπε...

Καλοτάξιδο να είναι και να σαι σίγουρη πως εμάς θα έρθει να μας βρει στο σπιτικό μας. Εδώ και δυο μέρες μου κρατάς συντροφιά με τον κρίνο σου.
Δε θα πω άλλα δικά μου αλλά θα σου μεταφέρω ένα σχόλιο του άντρα μου καθώς πίναμε τον πρωινό μας καφέ σήμερα:"Τι διαβάζεις πια σ΄αυτό το βιβλίο και είσαι τόσο προσηλωμένη..."
Φιλιά.

Γιώτα Φώτου είπε...

Μαριάνθη ευχαριστώ για τις ευχές. Θα περιμένω τη συνολική σου γνώμη για το δάκρυ του κρίνου.

Sofia Voikou είπε...

Καλοτάξιδο Γιώτα μου!!!

ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ ΑΥΤΖΗΣ είπε...

Γιώτα μου, καλοτάξιδο! Όπως και το πρώτο να γνωρίσει πολλές πωλήσεις για να φτάσει στα χέρια πολλών παιδιών.
Σουέύχομαι τα καλύτερα!

Γιώτα Φώτου είπε...

Σοφία, Μερκούρη σας ευχαριστώ πολύ

Prisoned Soul είπε...

Δεν θα πω γι αυτό το βιβλίο, αν και όπως και να χει σου εύχομαι τα καλύτερα ως προς τις πωλήσεις του, εγώ θα πω ότι διάβασα ένα απόσπασμα από το "Δάκρυ του Κρίνου" πριν λίγο στο ίντερνετ και σίγουρα θα το πάρω. Η γραφή σου τόσο οικία και πραγματικά πολύ καλή, δουλεμένη, με τράβηξε αμέσως.

Dennis Kontarinis είπε...

Καλή σου μέρα αγαπητή μου φίλη.
Ο θάνατος του μοναχογιού μας με έκαμε να χαθώ από την παρέα για αρκετό διάστημα.
Εύχομαι τα βιβλια σου να είναι καλοτάξιδα γιατί πιστεύω πως για μιά ακόμη φορά θα έχεις δώσει κάτι πολύ καλό.
Νάσαι καλά και καλό σου μήνα
Ντένης

Γιώτα Φώτου είπε...

Ντένη σου έγραψα στο ιστολόγιο σου . Εύχομαι σε όλους σας κουράγιο