Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Οι παρουσιάσεις του βιβλίου και οι φίλοι μου.

Σήμερα έκλεισαν τα σχολεία για τους δασκάλους. Όλο το χρόνο γκρινιάζω για τη δουλειά μου, αλλά τέτοια μέρα θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Με περιμένουν εβδομήντα μέρες διακοπών.

Μαζί με τη δουλειά μου τελείωσε και ο κύκλος παρουσιάσεων του βιβλίου μου που άρχισε στις 31 Μαίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τελείωσε χθες στα Τρίκαλα.

Αισθάνομαι λοιπόντην ανάγκη να ευχαριστήσω τα άτομα που συνέβαλαν στην επιτυχία των παρουσιάσεων και γενικότερα στην προώθηση του βιβλίου.


Πρώτα από όλα τα άτομα που εργάζονται στις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.
Την κ. Πόπη Γαλάτουλα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των εκδόσεων. Είναι εκείνη που είχε το μεγαλύτερο βάρος όλων των ενεργειών, οργάνωσε εξ ολοκλήρου την παρουσίαση στην έκθεση Θεσσαλονίκης, στον Ελευθερουδάκη στην Αθήνα, βοήθησε να υλοποιηθούν οι υπόλοιπες εκδηλώσεις, κανόνισε να γίνει η συνέντευξη στο Άρωμα Ελλάδας και ότι άλλο χρειαζόμουν. Μαζί της πάντα και η κ. Ελένη Βαζούρα.

Την κ. Κλειώ Ζαχαριάδη υπέυθυνη μάρκετιγκ και όλους τους άλλους που εγώ δε γνωρίζω προσωπικά και δουλέψαν για τη διαφήμιση του βιβλίου με διάφορους τρόπους και με τη δημιουργία ραδιοφωνικού σποτ και βίντεο του βιβλίου.


Μέσα στις 20 αυτές ημέρες, εξαντλήθηκαν τα 3000 αντίτυπα του βιβλίου και έγινε ανατύπωση. Είχα επίσης τις πρώτες κριτικές, οι οποίες ήταν πολύ θετικές και με έκαναν να νοιώσω πολύ περήφανη.

Όμως θα ήταν παράλειψή μου αν δεν ευχαριστούσα τους φίλους μου στις διάφορες πόλεις της Ελλάδας που πίστεψαν το βιβλίο μου και έκαναν ότι μπορούσαν για να έχουν όλες οι εκδηλώσεις επιτυχία. Αυτούς που παρουσίασαν το βιβλίο μου, εκείνους που διακίνησαν προσκλήσεις, έκλεισαν χώρους, συνεννοήθηκαν με βιβλιοπωλεία, τα τοπικά ΜΜΕ και όσους ήταν εκεί απλά με την παρουσία τους
Ο Θοδωρής Καράογλου στη Θεσσαλονίκη




και οι Θεσσαλονικείς φίλοι μου που θέλουν την υπογραφή μου στο βιβλίο



Στη Λάρισα περισσότερα από 300 άτομα με τίμησαν με την παρουσία τους

Ο Έκτορας Νασιώκας, η Μαίρη Καμηλαράκη και η Νανά Μαυρατζά έκαναν την παρουσίαση του βιβλίου



Ο Θανάσης Ζιώζιας ο δικηγόρος με το βιολί, ο Χρήστος Καλαμπούκας με το λαούτο και ο Παύλος Λάλος, ο δημοσιογράφος με την απίθανη φωνή, κατάφεραν να μας συγκινήσουν


Στην Αθήνα το βιβλίο παρουσιάστηκε από την Πασχαλία Τραυλού, τον Άρη Σφακιανάκη και το Γρηγόρη Τρουλάκη. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες που να φαίνονται όλοι, ούτε κάποιες που να φαίνονται εκείνοι που ήρθαν για να τους ακούσουν. Έχω μόνο αυτή που φαίνεται ο Άρης Σφακιανάκης και ο Αυγουστής Ρεμούνδος, την ώρα που διάβαζε αποσπάσματα.
Στην Έδεσσα μέσα στον καταπληκτικό χώρο της Λαογραφικής Εταιρείας, η Μαρία Βαγουρδή, ο Γιώργος Ρουμελιώτης, ο ΓιώργοςΠαναγιωτίδης και ο Δημήτρης Ευαγγελίδης ήταν οι ομιλητές.
Βιολί εκεί έπαιξε η απίθανη Στέλλα Λιολιοπούλου. Στο βάθος φαίνεται ο Νίκος που του χρωστάω πολλά.
Και οι Εδεσσαίοι φίλοι μου.

Στα Τρίκαλα η Βίβιαν Δούφα, η Έλλη Τσιρογιάννη και η Λίτσα Κοκάρα











Και οι φίλοι μου που ήταν εκεί.
Στο Σχηματάρι ο Νίκος Σαλαγιάννης, ο Μιχάλης Γιαννάκης, ο Ευάγγελος Γεωργίου, ο Στέλιος Καραμπάς και η Χρύσα Χόντζια


Δεν έχω πάρει ακόμα φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις στην Νιγρίτα και την Καρδίτσα. Μόλις έρθουν σε μένα θα τις ανεβάσω στην ίδια ανάρτηση.



ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ
Ευχαριστώ επίσης γνωστούς και αγνώστους που μπήκαν στον κόπο να στείλουν κριτική στη σελίδα του Ψυχογιού. Και εσάς όλους που επικοινωνείτε μαζί μου μέσα από το ιστολόγιο σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και τη συμπαράσταση και σας εύχομαι καλό καλοκαίρι.

30 σχόλια:

Unknown είπε...

Γιώτα καλό καλοκαίρι. Να θυμάσαι ότι υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν τη δυνατότητα πολυημέρων διακοπών. Ζηλεύω γιαυτό το λέω!
Συγχαρητήρια για τις παρουσιάσεις. Είμαι σίγουρος ότι το βιβλίο σου θα έχει καλό ταξίδι. Περιμένουμε το επόμενο.

Unknown είπε...

Κυρία Φώτου συγχαρητήρια. Λυπάμαι που δεν ήμουν σε κάποια από αυτές τις εκδηλώσεις. Μένω στην Αθήνα, αλλά δεν ήξερα για την εκδήλωση. Θα ήταν ευκαιρία να γνωριστούμε. Ελπίζω την επόμενη φορά να σας γνωρίσω.

Γιώτα Φώτου είπε...

Σωκράτη μέσα στους πολλούς είσαι. Οι εκπαιδευτικοί αποτελούν την εξαίρεση. Εύχομαι το καλοκαίρι να σου φυλάει ευχάριστες στιγμές.

Γιώτα Φώτου είπε...

Ομπρελίτσα γειά σου. Το βρίσκω πολύ καλοκαιρινό το ψευδώνυμό σου, μου θυμίζει ομπρέλες στη θάλασσσα. Είχα βάλει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο ιστολόγιο. Λυπάμαι που δεν το είδες. θα μπορούσαμε να είχαμε γνωριστεί. Μέσα από το ιστολόγιο θα μάθεις πότε θα είμαι σε κάποια άλλη εκδήλωση. Θα χαρώ πολύ να κρατήσω επικοινωνία μαζί σου.

Unknown είπε...

Το ιστολόγιο το βρήκα μέσα στο βιβλίο. Θέλησα να σας πω την άποψή μου και ακολουθώντας τις οδηγ΄΄ιες έστειλα το σχόλια στην προηγούμενη ανάρτησή σας. Είχε ήδη περάσει η ημερομηνία της εκδήλωσης στην Αθήνα. Φυσικά και θα συνεχίσω να επικοινωνώ μαζί σας. Περιμένω και εγώ το επόμενο βιβλίο.

Γιώτα Φώτου είπε...

Με συγκινεί ιδιαίτερα αυτό που λες. Σου υπόσχομαι ότι θα βρεθούμε σύντομα.

Τέσυ Μπάιλα είπε...

πολλά συγχαρητήρια! πολλές ευχές για μια πολύ καλή συνέχεια στο μονόδρομο αυτόν που λέγεται γραφή. Ένα ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια στο ιστολόγιο της Πασχαλίας είναι απλώς πολύ κοινότυπο και τυπικό για να εκφράσει την ειλικρινή μου συγκίνηση.
και πάλι ευχαριστώ
Τέσυ Μπάιλα

Γιώτα Φώτου είπε...

Τέση, ας μιλάμε στον ενικό, ήμουν σ’ όλη τη ζωή μου απίστευτα ειλικρινής και έντιμη, ακόμα κι όταν αυτό δε μου έβγαινε σε καλό. Σου λέω λοιπόν ότι θα ήθελα να έχω το λόγο και τον τρόπο γραφής της Πασχαλίας, ή τη δική σου ευχαίρεια.Δεν την έχω και ούτε ποτέ πρόκειται να την αποκτήσω γιατί γράφω από καρδιάς και στα γραπτά μου αποτυπώνεται ο εσωτερικός μου κόσμος. Εγώ απλά έτσι είμαι και έτσι μπορώ να εκφράζομαι καλύτερα. Από ότι μπορώ να δω μέχρι στιγμής σε καλό μου βγήκε αυτό το γεγονός.
θα ήταν από μέρους μου, όμως μικροψυχία να μην επιβραβεύσω αυτούς που κάνουν αυτό που εγώ θα ήθελα να κάνω.
Και πάλι συγχαρητήρια.

Unknown είπε...

Εγώ περίμενα να με καλέσεις για το σαββατοκύριακο να πάμε στο εξοχικό σου στο Δροσάτο και εσύ με τέτοια ζέστα εσύ μένεις στη Λάρισα; Γιατί;

Γιώτα Φώτου είπε...

Σόφη, στο Δροσάτο έκαναν κατάληψη τα παιδιά.Έγώ έμεινα εδώ για να ασχοληθώ λίγο με το σπίτι. Αύριο όμως θα πάω για μπάνιο στον Αγιόκαμπο. Η ζέστη είναι πραγματικά ανυπόφορη.

Τέσυ Μπάιλα είπε...

χαίρομαι για τον ενικό! νομίζω ότι λίγο υπερβάλεις όμως. Καλά ΄για την Πασχαλία ούτε λόγος αλλά πιστεύω πως έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. αλλά μ΄αρέσει.κι ας μείνω μόνη να περπατώ στο πιο κακοτράχαλο σοκάκι αρκεί να κάνω το κέφι μου, έτσι δεν είναι;
φιλιά πολλά
Τέσυ Μπάιλα

EKT είπε...

Αγαπητή Γιώτα,
Πρώτα απ΄όλα σου ζητώ συγνώμη που σου γράφω στον ενικό. Διαβάζοντας όμως το βιβλίο σου σε ένοιωσα πολύ κοντά μου και θεωρώ ότι το να αρχίσω με τυπικότητες θα ήταν κάτι ψεύτικο και δεν θα ανταποκρινόταν στα δυνατά αισθήματα που μου γέννησε το βιβλίο σου που τελείωσα μόλις πριν μισή ώρα. Υπό το κράτος λοιπόν των αισθημάτων αυτών σπεύδω να σου γράψω για να σου δώσω τα συγχαρητήρια μου.
Δεν έχω τύχει ποτέ να βρεθώ στα μέρη σου, όμως διαβάζοντας το βιβλίο σου ταξίδεψα μαζί με τη Λίζα στο μαγικό αυτό χώρο και στον αέναο χρόνο. Για όποιον διαβάσει το βιβλίο είναι προφανές ότι έχεις ζήσει κοντά στη φύση και περπατήσει στα βουνά αυτά. Πρέπει να έχεις πάρει μέρος σε πανηγύρι σε ξωκλήσι και να έχεις βιώσει την κοσμογονία της καλοκαιρινής καταιγίδας σε βουνό. Ξέρεις τι σημαίνει να ζεις αποκομμένος χωρίς ηλεκτρικό, χωρίς γιατρό και να αγωνίζεσαι να τα φέρεις βόλτα σε αντίξοες συνθήκες. Γιαυτό και μπορείς να γράφεις με τόση παραστατικότητα και αμεσότητα και να μας κάνεις να βιώνουμε μαζί τις ηρωίδες σου τις καταστάσεις που αυτές βιώνουν. Μύρισα μαζί τους μυρωδιές του βουνού και ένοιωσα τα κακοτράχαλα μονοπάτια στα πέλματα των ποδιών μου. Την ιδέα του «μυστικού θιάσου» τη βρήκα ιδιαίτερα γοητευτική. Σου εύχομαι να συνεχίσεις πάντα γράφοντας τόσο καλά όσο ξεκίνησες και να έχεις πάντα επιτυχίες.
Με αγάπη
Ελένη Κ. Τσαμαδού

Unknown είπε...

Καλό καλοκαίρι κι από εμένα. Συγχαρητήρια για τις ωραίες εκδηλώσεις.

Smaragdenia είπε...

Πολύ όμορφο το ταξίδι, έτσι Γιώτα; Τελικά νομίζω ότι μάλλον σου έφερα γούρι.
Σμαραγδένια

Γιώτα Φώτου είπε...

Τέσυ δεν θεωρώ ότι υπερβάλω και να σου πω ακριβώς έτσι σκέφτομαι κι εγώ. Δε βάζω μεγάλους στόχους. Γράφω γιατί το έχω ανάγκη, κάνω όπως λες το κέφι μου, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Καλό είναι βέβαια να έχουν τα γραπτά αποδοχή, δε λέω, αλλά δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε. Περνάς καλά, αυτό έχει σημασία!
Φιλιά

Γιώτα Φώτου είπε...

Ελένη, κρατάω τον ενικό παρά το γεγονός ότι ο σεβασμός που έχω στο έργο σου με δυσκολεύει.
Η χαρά μου για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια είναι μεγάλη.
Είμαι στον Ψυχογιο, με τα παιδικά, από το 2005. Οι θεοί είναι το πρώτο βιβλίο που θέλησα να διαβάσω έτσι για να έχω άποψη για τις εκδόσεις του εκδοτικού οίκου. Διάβασα μετά και την εταίρα.
Συνηθίζεται μεταξύ συγγραφέων να ανταλάσσονται φιλοφρονήσεις για τα έργα τους. Εγώ αν και κυκλοφορούν ήδη 8 βιβλία μου δυσκολεύομαι να δεχτώ αυτόν τον τίτλο. Τέλος πάντων. Δεν είναι λοιπόν φιλοφρόνηση, και προς Θεού δεν την έχεις ανάγκη, αν πω πόσο πολύ μου άρεσαν τα βιβλία. Θαύμασα την άριστη γνώση της ιστορίας και μάλιστα ενός τμήματος όχι πολύ γνωστού που αφορά τη ρωμαική εποχή, την οπτική γωνία από την οποία την εξετάζεις καθώς και την παρουσίαση μιας άλλης άγνωστης πτυχής της προσωπικότητας του Μ.Αλεξάνδρου. και ο μύθος και στα δυο βιβλία καταπληκτικός.
Το καινούριο σου βιβλίο όμως νομίζω, κατά τη γνώμη μου βέβαια ότι είναι ακόμα καλύτερο από τα άλλα. Παρακολουθώ την πορεία του και χαίρομαι που πάει τόσο καλά.
Λοιπόν για να έρθω στα δικά μου, φυσικά και έγραψα τα βιολιά εν μέρει βιωματικά. Γεννήθηκα σε εκείνο το χωριό, έφυγα όταν ήμουν δυο χρονών, αλλά τα καλοκαίρια που ανέβαινα αφουγκραζόμουν τον τόπο, μου μιλούσε και τον αγάπησα πολύ Με αγάπησε κι εκείνος. Ανάγκη προσδιορισμού ταυτότητας το λέω αυτό. Χρωστάω πολλά στις ρίζες μου, στην οικογένειά μου και αυτό ήταν που μου δημιούργησε την ανάγκη να γράψω το βιβλίο.
Είναι ιδιαίτερα άγρια μέρη αυτά στα οποία αναφέρομαι, αλλά αν θέλεις να έρθεις κοντά στη φύση, ας μη γνωριζόμαστε από κοντά, γνωριζόμαστε πολύ μέσα από τα βιβλία, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να σε φιλοξενήσω εκεί.

Γιώτα Φώτου είπε...

Μιχάλη σου εύχομαι επίσης καλό καλοκαίρι. Όταν θα είσαι στην έδρα σου να περνάς να τα λέμε.

Γιώτα Φώτου είπε...

Γλυκειά μου Σμαραγδένια, φυσικά και μου έφερες τύχη. Οι εκδηλώσεις ήταν όλες καταπληκτικές, αλλά δεν έγιναν σε εποχή που μπορούσα να τις απολαύσω. Η κούραση των ημερών, διευθύνω ένα σχολείο με 300 παιδιά και στο κλείσιμο ξέρεις ότι υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, αλλά και προσωπικά προβλήματα δεν με άφηναν να χαρώ όσο ήθελα τα γεγονότα με το βιβλίο. Δεν γινόταν βλέπεις να κάνω τις παρουσιάσεις αργότερα, ο κόσμος ήδη άρχισε να φεύγει για διακοπές.
Σου εύχομαι καλό καλοκαίρι και θα χαίρομαι να μαθαίνω πώς περνάς.
Φιλάκια.

EKT είπε...

Αγαπητή Γιώτα,
Με συκγίνηση και χαρά διάβασα το μήνυμά σου. Πάντα νοιώθω σα να είναι η πρώτη φορά, όταν κάποιος μου λεέι ότι έχει διαβάσει τα βιβλία μου. Φαντάζομαι θα νοιώθεις και εσύ το ίδιο. Είναι τόσο ωραίο να ξέρεις πως έχεις μοιραστεί κάτι με ανθρώπους που ως εκείνη τη στιγμή δε γνώριζες και πως ενδεχομένως γίνατε κοινωνοί των ίδιων συγκινήσεων και αισθημάτων. Σε ευχαριστώ απο μέσα από την καρδιά μου.
Νομίζω δε θα πρέπει να λες πως με σέβεσαι, μεταξύ ομοτέχνων; Δε μου πάει να πω "συγγραφέων" κάθε φορά που είμαι αναγκασμένη να το κάνω δυσκολεύομαι. Νοιώθω όπως και εσύ αμηχανία, είναι πολύ βαρύς ο τίτλος..
Σχετικά με τον " χορό" όπως θα έχεις καταλάβει είναι και αυτός σε μεγάλο βαθμό βιωματικός. Περνούσα και εγώ τα καλοκαίρια μου στο χτήμα των παππούδων μου όπως εσύ, μόνο που εμείς είμαστε στη θάλασσα. Με την ευκαιρία σε ευχαριστώ για την πρόσκληση. Τέλος Αυγούστου θα βρισκόμαστε στη Πάργα, τι νομίζεις είναι κοντά για μια ημερήσια βόλτα ως τα ΄Αγραφα;
Με την ευκαιρία θα ήθελα να σου πω ότι αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο χωριό μου το Μάραθο ( νομίζω έχετε και εσείς εκεί ένα με το ίδιο όνομα} και αν βρθείς προς τα εδώ θα χαρώ πολύ να σε φιλοξενήσω και να σε ξεναγήσω στους τόπους της Μεγώς και της Ανέζως.
ΕΚΤ Ελένη

Unknown είπε...

Δεν έχω διαβάσει κάποιο βιβλίο της κ. Τσαμαδού. Από ποιό μου προτείνετε να αρχίσω;

Γιώτα Φώτου είπε...

Ελένη, κάποια σημείαστο χορό μου δημιούργησαν την εντύπωση ότι είχαμε κοινές σκέψεις και αφετηρίες. Αλλά αυτά θα τα πούμε από κοντά.
Λοιπόν ναι υπάρχει Μάραθος στην καρδίτσα αλλά δεν έχω πάει ποτέ, Υπάρχει και δρόμος που ενώνει την Πάργα με την άρτα και στη συνέχεια βγαίνει στα ορεινά του νομού καρδίτσας, αλλά η απόσταση είναι παραπάνω από 4 ώρες, αφού ο δρόμος δεν είναι ιδιαίτερα καλός. και μη σκέφτεστε επίσκεψη μονοήμερη. Δε συμφέρει. Ελάτε για ένα τριήμερο. Από τα Τρίκαλα είναι μια ώρα δρόμος. Εγώ θα έρθω να σας πάρω από εκεί. Όποτε βολεύεστε. Εκπαιδευτικός είμαι, λίγο πριν τη σύνταξη, με μεγάλα παιδιά, χωρίς υποχρεώσεις το καλοκαίρί. Το σπίτι μου είναι ανοιχτό.Κι αν βρεθώ στα μέρη σας σίγουρα θα σας επισκεφτώ.
Φιλιά και δηλώνω χαρούμενη για την επαφή μας.

Γιώτα Φώτου είπε...

Λίλιαν, όποιο βιβλίο της κ. Τσαμαδού να πάρεις καλά θα περάσεις, στο εγγυώμαι. Αν θες σώνει και καλά μια πρόταση ξεκίνα με το Χορό των Μυστικών, μια που είναι και το καινούριο.
Πώς περάσατε στη χαλκιδική το σαββατοκύριακό. Φαντάζομαι ότι θα είχε πολύ κίνηση.

EKT είπε...

Γιώτα μου, Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση και τις πληροφορίες. Μακάρι να τα καταφέρουμε. ΄Εχεις δίκιο 4 ώρες πάει πολύ.
Ναι, δεν έχεις άδικο, έχουμε κοινές αφετήριες και ανησυχίες. Αυτό φαίνεται άλλως τε.
Kαι εγώ είμαι χαρουμενη που μιλάμε και ανταλλάσσουμε σκέψεις.
Να είσαι καλά.

Unknown είπε...

Είχε αλήθεια πολύ κίνηση. Περάσαμε όμως πολύ όμορφα.

kostas είπε...

κυρια Φώτου, διάβασα τα σχόλιο σας στο μπλογκ της κ. Τραυλού σχετικά με την τόσο καλή ανάρτηση της, μιλάω για το κείμενο που συμπεριέβαλε που δεν ΄΄εχει γράψει η ίδια σχετικά με την ποίηση.
προσωπικά συμφωνώ μαζί σας. ΄διάβασα επίσης το βιβλίο σας. τα βιολιά είναι ένα πάρα πολύ καλό βιβλίο, επιτέλους ελληνικό, που δεν μιμείται ξένη λογοτεχνία.
καλή συνέχεια
Κώστας Μαρίδης

Γιώτα Φώτου είπε...

Κώστα χαίρομαι που επικοινωνούμε και που έχουμε ίδια αντίληψη για τοκείμενο της κ. Μπάιλα, την οποία δε γνωρίζω προσωπικά αλλά μόνο μέσα από το ιστολόγιο. Δεν ξέρω τίποτα για εκείνη αλλά αν κρίνω από το κείμενο φαίνεται άτομο με δυνατές προοπτικές.
Ευχαριστώ για την θετική κριτική σου που αφορά στα Βιολιά της Χαράδρας. Ομολογώ ότι παρακολουθώ την πορεία του βιβλίου μου όχι με άγχος αλλά με απορία. Είμαι περιέργη να δω που θα οδηγήσει η πορεία του.
Να περνάς να τα λέμε. Είναι σημαντικό να ανακαλύπτει κάποιος άτομα που σκέφτονται το ίδιο με εκείνον και αυτό εγώ το εκτιμώ ιδιάιτερα.

Unknown είπε...

Μου άρεσε πολύ όπως έθεσε το θέμα ο Κώστας για τα βιολιά. Όντως είναι ένα βιβλίο ελληνικό, με τη δική μας ιδεολογία και κουλτούρα που δεν έχει να ζηλέψει όμως τίποτα από την ξένη λογοτεχνία.

Γιώτα Φώτου είπε...

Σωκράτη, όταν κάποιος γράφει ένα βιβλίο δεν μπορεί να αποφύγει τα βιωματικά και πολιτιστικά στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις στις οποίες όμως δε εντάσσομαι. Γράφω κατόπιν ανάγκης και η ανάγκη αυτή προκύπτει από την καθημερινότητα, τα βιώματα και τους προβληματισμούς. πώς θα μπορούσε λοιπόν το βιβλίο μου να μην αντικατοπτρίζει όλα αυτά.

clementine είπε...

καλημέρα!
Να λοιπόν που όλα πήγαν καλά!!!

Και τα καλύτερα έρχονται....
Φιλιά και καλημέρες

Γιώτα Φώτου είπε...

Καλημέρα Κλημεντίνη. Όλα καλά πήγαν. Και... ελπίζω και για καλύτερα, αλλά κι αν δεν έρθουν αχάριστη δεν θέλω να γίνω.
Φιλιά
Γιώτα