Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Οι διακοπές της Γαβριέλας


Το τρίτο και τελευταίο βιβλίο μου με ηρωίδα τη Γαβριέλα κυκλοφορεί από τις αρχές του Μάη στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας. Θα ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τις εκδόσεις Ψυχογιος που στηρίζουν εδώ και χρόνια τις προπάθειές μου και ιδιαίτερα την Ευδοξία Μπινοπούλου για την επιμέλεια του βιβλίου. Την εικονογράφηση όπως και στα δυο προηγούμενα βιβλία της σειράς έχει κάνει η Λιάνα Δενεζάκη. Είναι ο άνθρωπος που έδωσε μορφή στην ηρωίδα μου και την έκανε ξεχωριστή στις καρδιές χιλιάδων παιδιών.
Το βιβλίο ανήκει στη σειρά ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ που αφορά σε μικρά παιδιά πρώτων τάξεων του Δημοτικού και μέσα από μια διασκεδαστική ιστορία προωθεί τη φιλαναγνωσία.

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου έγινε στη ΔΕΒΘ και τη Δευτέρα 6-6-2011 στις 7.30μμ θα δραματοποιηθεί με τη βοήθεια της πραγματικής Γαβριέλας και θα παρουσιαστεί στη Λάρισα στο βιλιοπωλείο ΓΝΩΣΗ, ( Άνθιμου Γαζή 21, Λάρισα, τηλ: 2410258669)
Προσκαλώ όλους του μικρούς φίλους της Γαβριέλας να διασκεδάσουμε μαζί με την αρχή των καλοκαιρινών διακοπών.


Από το οπισθόφυλλο
Η Γαβριέλα είναι πολύ στενοχωρημένη. Τα παιδιά την αποκάλεσαν «μεγάλη ψεύτρα». Δεν πίστεψαν ότι μέσα σε μόλις δέκα μέρες ταξίδεψε στην Κίνα, στο Λονδίνο, στη Ρόδο, σε ένα ορεινό χωριό που λέγεται Βρυσοχώρι και επιπλέον έκανε τα μπάνια της στη Χαλκιδική. Η Γαβριέλα δε λέει ποτέ ψέματα. Γίνονται όμως όλα αυτά τα ταξίδια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;
Ένα διασκεδαστικό βιβλίο για την προώθηση της φιλαναγνωσίας.

4 σχόλια:

Dennis Kontarinis είπε...

Καλησπέρα αγαπητή μου Γιώτα
Χαθήκαμε. Μας έχει αφανίσει η καθημερινότητα.
Πάρα πολύ ωραία τα όσα γράφεις για το βιβλίο σου. Θα πρέπει να είναι πολύ καλό
Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και να το απολαύσουν όλα τα παιδάκια
Νάσαι καλά
Ντένης

Γιώτα Φώτου είπε...

Γειά σου Ντένη. Πραγματικά αυτή η χρονιά μπήκε με πολλές δυσκολίες και μεγάλη κούραση. Εύχομαι να έχεις ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

pylaros είπε...

Αγαπητή μου Γιώτα,
Σου εύχομαι καλοτάξιδο το βιβλίο σου κι όπως γράφεις( Η Γαβριέλα δε λέει ποτέ ψέματα)

χαιρετώ
Γαβριήλ

Γιώτα Φώτου είπε...

ευχαριστώ Γαβριήλ